KYÖD iki aylık etkinliklerini duyurdu

KYÖD Kültür-Sanat Komisyonu, önceki akşam düzenledikleri basın açıklaması ile Kasım ve Aralık aylarında yapılacak etkinlikleri duyurdu

Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği(KYÖD)  kültür ve sanat komisyonu, sanatseverlere yönelik hayata geçirmek için programladığı Kasım ve Aralık ayları etkinliklerini duyurdu. KYÖD toplantı salonunda gerçekleşen basın toplantısına CHP İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aliye Hale Meriç, Genç KYÖD üyeleri, Kocaeli Kadın Platformu ve kültür-sanat sevdalısı kadınlar katıldı.

‘BAYRAĞI DAHA YÜKSEĞE ÇIKARTACAĞIZ’

Açıklamayı gerçekleştiren KYÖD Kültür Sanat Komisyonu sözcüsü Av. Didem Turan, “Gönüllü kültür-sanat sevdalısı kadınlarımız ile birlikte kültür ve sanat ile bütünleşmiş kişi ve toplumların sevgi-saygı-barış ve kardeşlik yandaşı olduğunun bilinciyle şehrimizde kültür ve sanatın yaşamsal önemini vurgulamak, şehrin gündeminde her zaman sıcak  tutmak ve bayrağı daha yükseğe çıkartmak hedefi ile kültürel ve sanatsal etkinlik  çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kültür Sanat Komisyonumuz  yeni dönemde Kocaeli Kültür Kollektifleri Derneği , Kocaeli Amatör Fotoğrafçılar Derneği ve Kocaeli Mimarlar Odası  olmak üzere güzel sanatlar alanında faaliyet gösteren  dernek ve birlikler ve sanatçılarımızla  işbirliğinde olacağız’’dedi.

KYÖD kültür-sanat komisyonunun Kasım ve Aralık ayı etkinlikleri;

1-2 Kasım Cumartesi/Pazar

KYÖD KÜLTÜR VE DOĞA GEZİSİ/ AMASRA

10 Kasım Pazartesi

ATAMIZA BİR ÇİÇEK DE SENDEN

YER :VİLAYET  ANIT ÖNÜ

SAAT : 08.30

15 Kasım Cumartesi

SÖYLEŞİ: KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI

KADIN DAYANIŞMASINI BÜYÜTÜYORUZ

YER KYÖD Saat 14.00

16 Kasım Pazar

GELENEKSEL KYÖD KÜLTÜR GEZİSİ

TÜYAP KİTAP FUARI

Hareket Yeri: Merkez Bankası önü. Saat 08:00

KYÖD kültür-sanat komisyonunun Aralık ayı etkinlikleri;

8 Aralık Pazartesi

Yer Kyöd : Saat : 18.00

KYÖD Başkan ve yönetimi ve KYÖD Komisyonları  Değerlendirme Toplantısı

13 Aralık Cumartesi

SÖYLEŞİ: İNSAN HAKLARI VE ADALET

Yer: KYÖD Sosyal Tesisleri

Saat 14.00

15 -26  Aralık / KARMA  SERGİ

Yer: İzmit Belediyesi Sergi Salonu

21  Aralık Pazar

KÜLTÜR VE DOĞA GEZİSİ  / İSTANBUL

01 Kas 2014 - 10:43 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.