Makedon Bakandan KSO’ya ziyaret

Makedonya Devlet Bakanı Furkan Çako ve beraberindeki 6 kişilik heyet Kocaeli Sanayi Odası’nı ziyaret ederek Başkan Ayhan Zeytinoğlu ile görüştü

Kocaeli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Odası’nda Makedon heyetin ziyaret toplantısına  Devlet Bakanı Çako, Ankara Büyükelçisi Goran Taskovski, danışmanlar Caner İsmail, Fuad Hacı Eyüp, Sümer Sipahi, Ankara büyükelçiliği Uluslar arası İlişkiler Bölümü başkanı Habil Mustafai, TOBB Uluslarası İlişkiler biriminden Damla Çağlar, KSO Genel Sekreteri Memet Barış Turabi,Genel Sekreter Yardımcısı Egemen Mert, KOTO Genel Sekreteri Oktay Baltalı,Meclis Üyesi Ramazan Kadıçeşme katıldılar.

Makedonya Devlet Bakanı Çako, bu ziyaret amacının  Makedonya Başbakan’ı  Nikola Gruevski’nin 15-19 Eylül 2014 tarihlerinde Türkiye’ye bir ziyaret gerçekleştireceğini belirterek,  bu ziyaret kapsamında  TOBB Koordinasyonunda Kocaeli, Eskişehir,Ankara,Adana ile mersin illerini kapsayan bir Road Show düzenlemesinin yapılacağını iletti. 15 Eylül 2014 tarihinde KSO ve KOTO İşbirliğinde bir iş forumu gerçekleştirilmesi, Makedonya’da yatırım yapmakla ilgilenen bütün firmaların etkinliğe davet edilerek geniş çaplı bir toplantı gerçekleştirilmesinin öngörüldüğü vurgulandı.

Toplantıda KSO Başkanı Zeytinoğlu, Makedonya Devlet Bakanı Çako’nun ziyaretinden dolayı mutlu olduğunu vurgulayarak, “15 Eylül 2014 tarihinde Makedonya Başbakanı Gruevski’nin Kocaeli’ne gelmesi bizim için onur kaynağı olacaktır. Dost ve Kardeş ülke Makedonya ile işbirliği çalışmaları çok faydalı olacaktır” 

20 Ağu 2014 - 15:14 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.