Menderes Bulvarı’nda yol yapım çalışmaları bitiyor

Kartepe İstasyon Mahallesi Menderes Bulvarı’nda yapılan alt yapı ve üst yapı çalışmalarının sonuna gelindi.

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Menderes Bulvarı’nda alt yapı çalışmalarını tamamlayarak, üst yapı çalışmalarına geçti. Başlatılan asfalt çalışmalarının hafta sonuna kadar bitmesi planlanıyor. Asfalt çalışması sonrasında da çevre düzenlemesine geçilecek. Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ile İSU ekipleri İstasyon Mahallesi Menderes Bulvarı’nda ihtiyaca cevap veremeyen kanalizasyon, içme suyu ve yağmur suyu hatlarını yeniledi. Yenileme işleminin bitmesi sonrasında ekipler asfalt çalışmasına geçti. İstasyon Mahallesi Menderes Bulvarı 20 metre genişliğinin yanı sıra 620 metre uzunluğu ile ilçenin önemli ulaşım ana arterleri arasında yer alıyor.

Menderes Bulvarı’nda yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Menderes Bulvarı önemli ulaşım arterlerimizin arasında yer almaktadır. Buranın alt yapısı ihtiyaca cevap veremeyecek durumdaydı. Biz de alt yapı çalışmalarını tamamlayarak üst yapı çalışmalarına geçtik. Belediye ekiplerimiz tarafından bu hafta sonuna kadar asfaltın bitmesini planlıyoruz. Sonrasında çevre düzenlemesine geçilecektir. Havaların güzel gittiği bu günlerde zamanı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Menderes Bulvarı Kent Meydanı’na ulaşımı sağlayacak yollar arasındadır. Esnafımızın bizlere gösterdiği anlayıştan dolayı teşekkür ederim. Çalışmalarımız hızla ilçe genelinde devam etmektedir” dedi.

21 Eyl 2017 - 16:45 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.