MHP’li Ayyıldız, gazetecileri unutmadı

MHP Kandıra İlçe Başkanı Özkan Ayyıldız, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazetemizi ziyaret etti.

MHP Kandıra İlçe Başkanı Özkan Ayyıldız, gazetemiz Kandıra Temsilciliği’ni ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Ayyıldız, gazetecilik mesleğinin önemine vurgu yaptığı konuşmasında, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak mesleğinize ve emeğinize saygı duyuyoruz. Sizleri sadece Gazeteciler Günü’nde hatırlamak benim gözümde yetersiz. Bu zorlu görevi kendinize meslek edinerek her koşulda halkın sesi olduğunuz ve görevinizi hakkıyla icra ettiğiniz için sizleri tebrik ediyor, Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyorum” dedi. Bizde kendilerine ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyoruz.

11 Oca 2017 - 11:54 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.