MHP’li kadınlar, çocukları unutmadı

MHP İzmit Kadın Kolları, Kassel Çocuk Köyü’nü ziyaret ederek çocuklarla eğlenceli bir gün geçirdi

MHP İzmit Kadın Kolları 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Yahya Kaptan’da bulunan Kassel Çocuk Köyü’nü ziyaret ederek, çocuklarla eğlenceli bir gün geçirdi. Etkinliğe İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Urgancı ve yönetimi,  İl Kadın Kolları Başkanı Özge Keçeci, Derince Kadın Kolları Başkanı Yasemin Kantar ve yöneticiler katıldı.

FİLİNTA’YA ZİYARET

Yaklaşık 120 çocukla birlikte Seka Park içerisinde yer alan film platosuna giden MHP’li kadınlar, burada Filinta dizisinin setini ziyaret etti. Ziyaretten oldukça keyif alan çocuklar platoda bulunan dekorları yakından inceleme fırsatı buldu. Platodan sonra çocuk köyüne geri dönen çocuklar burada MHP’li ilçe yöneticileriyle birlikte yemek yediler. Yemeğin ardından Ozan İsa Korkmaz tarafından müzik dinletisi gerçekleştirildi. Dinletinin ardından emekli bir müdür tarafından özenle seçilmiş kitaplar ve oyuncaklar çocuklara dağıtıldı.

‘GÜZEL BİR GÜN GEÇİRDİK’

Gerçekleştirilen ziyaretten oldukça memnun kalan çocuklar doyasıya bir gün geçirdi. Ziyaretle ilgili kısa bir konuşma yapan MHP İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Urgancı, “Biz bu etkinliği 23 Nisan’da düzenlemeyi düşünüyorduk fakat yer olmadığı için bugün yaptık. Amacımız çocuklarımızla birlikte güzel bir gün geçirmekti. Başarılı olduğumuzu da düşünüyorum. Filinta dizisinin setini çok beğendiler” dedi. n Diren ÇELİK

30 Nis 2016 - 17:51 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.