Milletvekili Tarhan ‘Fındık Mitingi”ne katıldı

Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan Ordu’da başlayıp Giresun'da tamamlanan Fındık yürüyüşü sonrasında Giresun’da düzenlenen Fındık için Adalet mitingine katıldı.

‘KARADENİZ'İN İNCİSİ FINDIĞA GEREKLİ DEĞER VERİLMİYOR’

Tahsin Tarhan "Bütün Karadeniz Bölgesi'nin ana geçim kaynağı fındık. Maalesef gerekli değeri görmüyor. Çiftçiler ağaçlarını sökmeye başladılar. Yakında yerli çiftçiyi küstürüp, fındığın da ithal edilmesi gerçeklesirse kimse şaşırmasın" dedi.

‘NEREDE BİR ADALETSİZLİK VARSA ORADA OLACAĞIZ...’

Tahsin Tarhan "Ankara'dan İstanbul'a yürürken amacımızı açıkca dile getirmiştir. Her yerde her alanda Adalet istiyoruz. Fındık üreticisi darda ise tabiki onların yanında olmak ve onlar için Adalet istemek bizim görevimiz." dedi.

‘TARIM POLİTİKALARI GÜÇLENDİRİLMEK İÇİN DEĞİL TARIMI BİTİRMEK İÇİN...’

Tarhan "Türkiye kendi kendine yetebilen, ürettiğini yurt dışındaki ülkelere satabilen bir ülkeydi. Maalesef artık tarım ürünleri değer görmüyor, çiftçinin beli bükülüyor adeta üretim yapmasın isteniyor. Binlerce yıllık zeytin ağaçlarını kesip maden ocağı açmak isteyen zihniyet var olduğu sürece ne fındık ne zeytin ne diğer tarım ürünleri gerçek değerini göremeyecektir." dedi.

21 Eyl 2017 - 16:01 - Kent Panosu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.