MOBESKO’nun İndirim Günleri başarısı

MOBESKO Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Başoğul, 2016-2017 yılı 15 Aralık-31Ocak tarihlerini kapsayan MOBESKO Geleneksel İndirim Günleri hakkında açıklama yaptı

Başoğul, “Her yıl kentimize ve tüketicilerimize daha iyi hizmet vermek adına başlatılan geleneksel ‘MOBESKO İndirim Günleri’ kampanyamız sona ermiş bulunuyor. 15 Aralık-31 Ocak tarihleri arasında düzenlenen 6’ncı yıla özel İndirim Günleri kapsamında, Kocaeli başta olmak üzere İstanbul, Sakarya, Yalova, Bursa, Düzce, Zonguldak, Trabzon gibi birçok ilden müşterisini ağırlayan MOBESKO, gösterilen ilgiden dolayı tüm Kocaeli halkına ve Türkiye’ye teşekkür ediyoruz.

‘ZİYARETÇİ SAYISI YÜZDE30 ARTTI’

2010 yılında bugüne kadar tüketici istekleri doğrultusunda ürün çeşitliliği ve mağaza konsepti ile birlikte son trend mobilyaları görücüye çıkaran MOBESKO, İndirim Günleri’nin kış aylarına gelmesi ve zorlu hava şartlarına rağmen dolup taştı. 45 gün süren İndirim Günleri ile mevcut ziyaretçi sayısını yüzde 30 arttıran MOBESKO, dünya çapında parmakla gösterilen kurumlardan biri haline geldi.

‘HİZMET SEVDAMIZ DEVAM EDECEK’

MOBESKO, ürün yelpazesini her geçen gün genişleterek daha iddialı duruma geldi. Tüketicilerimizin istek ve talepleri her zaman göz önünde tutuldu, bundan sonra da çalışmalarımız ve hizmet sevdamız aynı şekilde devam edecek. MOBESKO, tüketicisi ile çıktığı başarı yolunda, geleneksel İndirim Günleri’nde hedeflediği kitleye ulaşmış bulunuyor.

‘İLİMİZDEN DÜNYAYA AÇILAN KAPI’

Mobilya sektöründe binlerce alternatif olmasına rağmen ülke genelinde adından söz ettiren MOBESKO, farklı illerden de yeni tüketicisine ulaşmaya devam edecek. MOBESKO Yönetimi tarafından yapılan hummalı çalışmalar neticesinde müşterilerimiz hak ettiği hizmeti alıyor. Her geçen gün tecrübesini arttıran MOBESKO ilimizden dünyaya açılan kapınız olacaktır.”

27 Oca 2017 - 11:33 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.