‘Muhalefet gibi çalışıyoruz’

Ak Parti İzmit Gençlik Kolları yöneticileri ve Yeni Türkiye Gönüllüleri Platformu üyelerinden oluşan gençler Kadir Gecesi dolayısıyla İzmit’te beş camide vatandaşlara lokum dağıttı ve gül suyu ikram etti.

İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş “Rehavete kapılmayıp aksine muhalefet gibi çalışıyoruz” dedi

 

AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları üyeleri, geçtiğimiz akşam Kadir Gecesi dolayısıyla bir program düzenledi. İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş önderliğinde organize edilen program kapsamında İzmit’te Kuruçeşme, Alikahya, Yeni Cuma, Fevziye, Zincirlikuyu olmak üzere 5 farklı camii önüne kurulan stantlarda vatandaşlara lokum dağıtıldı ve gül suyu ikramında bulunuldu.

‘ERDOĞAN GÖNÜLLÜSÜ’ YAZILI

ŞAPKA

Yeni Türkiye Gönüllüleri Platform üyelerinin de görev aldığı Teravih namazının ardından gerçekleştirilen programda ayrıca vatandaşlara ‘Erdoğan Gönüllüsü’ yazılı şapka hediye edildi. Programla alakalı açıklamalarda bulunan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tutuş, ‘"Öncelikle tüm halkımızın ve İslam aleminin kandilini kutluyorum. Bizler de bu gece, İzmit'imizin her bölgesinde vatandaşlarımıza ikramlarda bulunuyoruz. Uzun zamandır açtığımız stantlarımızda ve bu gece gördüğümüz tablo bizleri son derece mutlu ediyor, vatandaşlarımızın sayın Başbakanımıza oy vereceğini beyan ederken ki heyecanları ve gözlerindeki ışık gerçekten çok anlamlı. Tabi ki bizler de hiçbir zaman bu eğilimden dolayı rehavete kapılmayıp aksine muhalefet gibi çalışıyor ve emek harcıyoruz” dedi.

24 Tem 2014 - 11:30 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.