Muhtarlar toplantısında Kırım Kongo uyarısı!

Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen muhtarlar toplantısında yaz aylarına doğru sayıları artan keneler ve yol açtıkları Kırım Kongo Hastalığı konusunda uyarılar yapıldı

Dün sabah gerçekleştirilen Muhtarlar Toplantısı’na Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman, Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral ve Muhtarlar katıldı.

‘MUHTARLAR TOPLANTISINI KAÇIRMAM’

Toplantıda konuşma yapan Başkan Ellibeş, şunları söyledi; “Ben Muhtarlarımızla buluşmayı iple çekiyorum. Bizler sonuçta halkımıza hizmet etmekle mükellefiz. Sizlerde halkımıza hizmet ediyorsunuz. Bizim en büyük şansımız birlikteliğimiz. Ben muhtarlarımızla toplantılarımızı kaçırmamaya çalışıyorum. Burada olmak, beraber olmak bana mutluluk veriyor”

‘GÖLCÜK’TE SAYGI VE SEVGİ VAR’

“Sayın Muhtarlarım 3 yılımız bitti, kaldı 2 yıl. Sayılı günler çabucak geçiyor. Önemi olan her yaşadığımız anı insanlarımızın huzuru ve mutluluğu için yaşayabilmeli. Sıkıntılarımız var mı? Var. Bizler bu sıkıntılarımızın çözümünü mutlaka birlikteliğimizle aşabileceğimize inanıyoruz. Bizde bu güç var. Gölcük’te sevgi de saygı da var”

‘KARARA SAYGI DUYACAĞIZ’

“Tarihi bir dönemece doğru referanduma gidiyoruz. Toplumumuz kendi hür kararıyla sandığa gidecek. Bizler herkesin kararına saygı duyacağız. Bundan da daha doğal bir şey yok. Bu süreci inşallah Gölcük olarak sorunsuz halledeceğiz. 11 gün kaldı, karar ne çıkarsa çıksın saygı duyacağız. Fakat Avrupa’nın hırçınlığına şaşırıyorum. Bizim iç işlerimize burunlarını sokma isteklerini anlamak zor. Bir ülkede sandık kuruluyorsa, korkmamak gerekir. Bizler birçok yatırımımızın ihalesine başladık. Sizden gelen istekler varsa mutlaka bizlere bildirin. Gölcük’te güzel işler yapmaya devam ediyoruz.

KENE TEHLİKESİNE DİKKAT ÇEKİLDİ

Başkan Ellibeş’in konuşmasının ardından muhtarlar mahallelerle ilgili sorun ve sıkıntılarını iletti. Başkan Ellibeş, sorunlar ve sıkıntıların çözülmesi için gerekli adımların atılacağını ifade etti. Toplantının başında Toplum Sağlığı Merkezi yetkilileri muhtarları bahar aylarında sayıları artan keneler konusunda bilgilendirerek, Kırım Kongo kanamalı hastalığına karşı dikkat edilmesi gereken hususları dile getirdi.

06 Nis 2017 - 10:09 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.