Mükemmelliğin 4. yıldızı Başiskele Belediyesi’ne

EFQM Mükemmellik Modeli ve kalite yolculuğunda önemli adımlar atan Başiskele Belediye Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz 22 Kasım günü İstanbul’da Türkiye Mükemmellik Ödülünde 4. Yıldız belgesini alacak.

İHA / Başiskele Belediyesi’nin kurumsal mükemmelliğe giden yolda nerede olduğunun değerlendirilmesi, belirlediği misyon ve vizyonu ile birlikte temel kuvvetli yönlerinin ve olası iyileştirme alanlarının farkına varabilmek için her yıl Türkiye Kalite Derneği’nden her biri alanında uzman 6 değerlendirici heyetin belediyenin mükemmellik modeli ve kalite çalışmalarını yerinde incelemişti. Saha ziyaretlerini tamamlayan ekip geri bildirim raporunu hazırlayarak Türkiye Mükemmellik ödülü yürütme kuruluna bildirdi. Sonuçlara göre Kocaeli’de ilk, Türkiye’de sayılı olan Mükemellikte 4 yıldız belgesini almaya hak kazanan Başiskele Belediyesi, Başkan Hüseyin ve kalite ekibiyle birlikte 22 Kasım 2017 günü 26.sı Kalite Kongresi için İstanbul’a gidiyor.

21 Kas 2017 - 14:25 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.