Muzaffer İşler toprağa verildi

Kentimizde geniş bir kesim tarafından sevilen ve önceki gün vefat eden Muzaffer İşler bugün Fevziye Camisinde kılınan namazın ardından toprağa verildi

İzmit’in tanınan simalarından olan emekli edebiyat öğretmeni 86 yaşında Muzaffer İşler tedavi gördüğü böbrek yetmezliği sebebiyle yaşamını yitirdi. 1958 yılında meydana gelen ve 257 kişinin hayatını kaybettiği Üsküdar Vapuru’ndan sağ olarak kurtulan Muzaffer İşler bir süredir böbrek yetmezliği nedeniyle de diyalize giriyordu.

TOPRAĞA VERİLDİ

İşler’in ölüm haberini alan sevenleri Fevziye Camisine akın etti. İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ın da katılım gösterdiği cenaze törenine İşler’in eski öğrencileri gözyaşlarına hâkim olamadı. Öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından İşler’in cenazesi Bağçeşme mezarlığında toprağa verildi.

26 Şub 2015 - 13:47 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Fatma Nilgün Şanlı - Çok sevgili öğretmenim vefatınızı tesadüfen yeni öğrendim. 20 senedir Antalyada yaşıyorum. Çok üzüldüm. Mekanınız cennet olsun. Siz İzmit Lisesinin ve edebiyat dersinin sembolü idiniz.Çok sevgili öğretmenim vefatınızı tesadüfen yeni öğrendim. 20 senedir Antalyada yaşıyorum. Çok üzüldüm. Mekanınız cennet olsun. Siz İzmit Lisesinin ve edebiyat dersinin sembolü idiniz.

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 26 Şubat 13:47