Hasta yakınları ambulansa saldırdı

Hastaya müdahale etmek isteyen sağlık görevlileri hasta yakını tarafından darp edilmekten son anda kurtuldu.

İzmit Topçular Mahallesi Saraybahçe İlköğretim Okulu önünde meydana geldi. 112 ekipleri aldıkları ihbar sonrası rahatsız olan bir vatandaşa müdahale etmek için bildirilen adrese geldi. Rahatsız olan vatandaşa müdahale ettikten sonra hastaneye götürmek için ambulansa alan sağlık ekiplerine, hastanın yakını S.O.’da araca binmek istedi ve olumsuz yanıt alınca bir anda ortalık gerildi.

AMBULANSA SALDIRDILAR

Kadın doktor Esme Pehlivan ile S.O. arasında çıkan tartışmada hasta yakını doktora ayakkabısını fırlattıktan sonra ambulansın camına yumruk atarak kırdı. Daha sonra ambulansa bindirilen hastayı zorla indirdikten sonra saldırmaya devam eden S.O. için polis ekipleri çağırıldı. Polis ekiplerinin geleceğini duyan saldırgan S.O. olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Olay yerine gelen polis ekipleri saldırıya maruz kalan sağlık ekiplerinin şikayetini alarak kaçan şahsın peşine düştü. Yaşanan olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

24 Eki 2014 - 16:11 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.