‘Birlikte çalışmaya devam edeceğiz’

AFAD İl Afet ve Acil Durum Müdürü Salim Tekoğul, Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri İlhan Bayram’ı ziyaret etti. AFAD İl Müdürü Salim Tekoğul, “Birlikte uyum içinde çalışmaya devam edeceğiz” dedi

AFAD İl Afet ve Acil Durum Müdürü Salim Tekoğul, göreve başlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri İlhan Bayram’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Daha öncede birlikte uyum içerisinde çalıştıklarını ifade deden AFAD İl Müdürü Salim Tekoğlu, devletin kurumları olarak her daim bir bütün olarak halkımıza hizmete etmeye devam edeceğiz. Bu doğrultuda göreve yeni başlayan Genel Sekreterimiz İlhan Bayram’a yeni görevlerinde başarılar diliyorum. ”dedi.

‘EN KISA VE EN YÜKSEK KALİTEDE’

Kocaeli Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri İlhan Bayram da ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyet ifade ederek, “Devletin kurumları ve yerel yönetimlerin her noktada uyumlu çalışması çok önemlidir. Halkımızın bizlerden talep edeceği hizmetleri en kısa ve en yüksek kalitede yapacağımıza inanıyorum. İnsanlığın yardım noktasında en cömert ülke olan Türkiye’nin, afetlerde de en hızlı hareket etme kabiliyeti bakımından AFAD’ı bir kez daha tebrik ediyoruz. Güzel ülkemizde oluşabilecek afetlere hazır olmanız ve bu noktada önlemleri almamız çok önemli. Tüm ekibinize bu kutsal görevde başarılar diliyorum” dedi.

07 Eki 2017 - 12:11 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.