‘Orijinal Kent Bayramlaşması’na davet

Kocaeli Sivil İnsiyatif Platformu Genel Sekreteri Bahri Odabaş, “Sivil Toplum Örgütleri tarafından 2004 yılında başlatılan Kent Bayramlaşması’nı Pazar günü saat 12.00’da Fethiye caddesinde kutlayacağız” dedi

Kocaeli Sivil İnsiyatif Platformu Genel Sekreteri Bahri Odabaş sivil toplum örgütleri tarafından yapılacak kent bayramlaşması ile ilgili olarak Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği’nde basın açıklaması yaptı. Açıklamaya Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği (MAGDER) temsilcisi Celal Kara, Kocaeli Turizm Derneği temsilcisi Soner Kılıç, Sivil İnsiyatif Kurulu üyesi Numan Gülşah, İzmit Evleri ve Tarihi Koruma Yaşatma Derneği (İZEYAP) temsilcisi Ertan Karaçay, KYÖD adına da Bülent Özer yer aldı.

ORJİNAL KENT BAYRAMLAŞMASI

Odabaş, “2004 yılında kentimizin duyarlı sivil toplum örgütleri tarafından başlatılan Kent Bayramlaşması, son dört bayramda kurucu Sivil Toplum kuruluşları dışlanarak Ak Parti bayramlaşmasına dönüştürüldü. Bu nedenle 2 bayram bekledik. Geçen Kurban Bayramı’nda Fethiye Caddesinde Sivil Toplum tarafından devam ettirilen orijinal kent bayramlaşması bu bayram ve bundan sonraki bayramlarda devam ettirilecektir’’ dedi. Pazar günü saat 12.00’da gerçekleştirilecek olan bayrama herkesi beklediklerini söyleyen Odabaş, “Siyasi, ekonomik beklenti ve kaygılardan uzak, protokolsüz, özgür ve samimi ortamda gerçekleştirilecek olan ‘orijinal kent bayramlaşmasına’ tüm siyasi partileri, sivil toplum kuruluşlarını, mülki ve askeri erkanımızı, bütün halkımızı bekliyoruz”dedi.

01 Eki 2014 - 16:59 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

bahri - özgür haberden dolayı sizi kutluyorımözgür haberden dolayı sizi kutluyorım

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Ekim 16:59
01

duygu - sivil inisiyatif platformunu kutluyorum.akp diktatörlüğünü bunlar çökertecek.diğer sivil topluma örnek olmasını akp ye inat herkesi bu bayramlaşmada yer almaya davet ediyorum.sivil inisiyatif platformunu kutluyorum.akp diktatörlüğünü bunlar çökertecek.diğer sivil topluma örnek olmasını akp ye inat herkesi bu bayramlaşmada yer almaya davet ediyorum.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Ekim 16:59