Otomobilin içinde çıkan yılan paniğe neden oldu

Karamürsel’de bir otomobilin içerisinde çıkan yılan paniğe neden oldu

Olay Karamürsel’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Karamürsel Çevre Köyleri Taşıma Kooperatifi Başkanı Tarık Eryürek, işe gitmek için 41 E 9354 plakalı otomobiline bindi. Otomobili ile bir süre yol gittikten sonra aracının tavan kısmından tuhaf sesler duyan Eryürek, otomobilin yolcu tarafı emniyet kemeri yanından bir yılanın kafa çıkardığını görmesi ile paniğe kapıldı. Korku içinde aracını yolun kenarına çeken Eryürek, daha sonra aracı terk etti. Otomobildeki yılanı kendi çabalarıyla çıkaran Eryürek, daha sonra yılanı doğaya saldı.

‘MUTLAKA ARAÇLARINI KONTROL ETSİNLER’

Karamürsel Çevre Köyleri Taşıma Kooperatifi Başkanı Tarık Eryürek, “Uzun zamandır araç sürdüğünü ve soğukkanlı bir yapısı olduğu için yılanı görünce çok fazla panik yapmadan aracımı yol kenarına çekmeyi başarabildim. Fakat trafik çok yoğun olsaydı muhtemel bir kazaya sebep olabilirdim. Ben Karamürsel merkezde oturuyorum. Vatandaşlar çarşı merkezinde oturuyorum benim aracıma yılan nasıl girer diye düşünmesinler. Özellikle yaz günleri araçlarına binen vatandaşlar mutlaka araçlarını kontrol etsinler. Araçlarında çocukları ile seyahat ederken böyle bir durum ile karşılaşmaları halinde çok daha büyük ve farklı tepkiler verilebilir. En kötü tarafı üzücü olaylar olabilir, bu yüzden sıcak havaların başladığı bu günlerde vatandaşların araçlarını kontrol ederek araçlarına binmelerini tavsiye ederim" diye konuştu.

10 May 2017 - 12:48 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.