Otopark çalışanları meslek statüsüne alınıyor

Otopark çalışanları meslek statüsüne alınıyor

Büyükşehir Belediyesi Belde A.Ş. Genel Müdürü Kemal Yazıcı’nın da yönetim kurulu üyesi olarak görev aldığı Otopark İşletmecileri Derneği(OİD)’nin yoğun temasları sonucunda, büyükşehirlerde araç park yerlerinde hizmet veren otopark çalışanları meslek statüsüne sahip olacak. Otopark işletmecilerini ve çalışanlarını tek çatı altında toplayan dernek, sektörün sorunlarını düzenlediği çalıştaylarla masaya yatırmış ve ortaya çıkan sonuçları ilgili mercilere aktarmıştı. Otopark çalışanlarına meslek statüsü verilmesiyle sektördeki önemli sorunlardan biri çözülmüş olacak. Otopark İşletmecileri Derneği’nin geçen ay düzenlediği yönetim kurulu toplantısında konunun ele alındığını aktaran Belde A.Ş. Genel Müdürü Yazıcı, derneğin; ulaşım araçlarının park çözümlerine yönelik strateji ve proje geliştirmek, otopark ve sistemleri konusunda bilgi ve tecrübe paylaşmak, yönetmelik ve yasal mevzuatların belirleyici bir şekilde uygulanmasını sağlamak amacıyla işletmecilik yapan kamu ve özel sektörü bir çatı altında birleştirdiğni söyledi. Yazıcı, Otopark İşletmecileri Derneği’nin kısa sürede otoparkçılığın merkezi haline geldiğini aktardı.

08 Mar 2017 - 13:24 - Kent Panosu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.