Özel Kervan'dan örnek kampanya

Kartepe ilçesinde 3 yıldır faaliyet gösteren Özel Kervan Kartepe Sağlık Meslek Lisesi ilimizde ve ülkemizde diğer okullara da örnek teşkil edecek güzel bir yardım kampanyasına daha imza attı

Şırnak ili İdil ilçesi Topraklı Köyü İlköğretim Okulu'nu kendisine kardeş seçen Özel Kervan Kartepe Sağlık Meslek Lisesi, adı geçen okulun öncelikli ihtiyacı olan ders kitabı, roman ve dergi eksikliklerinin giderilmesi adına başlattıkları kampanya ile Topraklı Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerini son derece mutlu etti. Proje yürütücüsü Matematik Öğretmeni Yadullah Güneş, “Öğrenciler kitapların okullarına ulaşmasının ardından okulumuza kitaplarla beraber çektikleri fotoğrafları göndererek mutluluklarına paydaş olmamızı sağladılar. Yapmış olduğumuz örnek davranış ile okumaya hasret öğrencileri mutlu görünce eğitmenliğin mukaddes bir meslek olduğunu tekrar tekrar görmüş ve göstermiş olduk” ifadelerini kullandı.

KAMPANYA DEVAM EDECEK

Özel Kartepe Kervan Sağlık Meslek Lisesi Biyoloji öğretmeni ve sosyal yardımlaşma kulübü öğretmeni AişeEmir, sosyal yardımlaşma kulübü olarak bu yardımlaşmayı öğrencilerle iş birliği içerisinde gerçekleştirdiklerini, benzeri yardımların yardıma muhtaç diğer eğitim kurumları için de sürdürüleceğinin altını çizdi. Özel Kervan Kartepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdür yardımcısı İbrahim Şen kampanyayla ilgili olarak, “Bizler birer eğitmen olarak her şeyden önce yeni nesillere dünya barışını aşılamalıyız. Küresel bir barış ortamının tesisi öncelikle yakın çevremizdeki farklı yaşantıları, farklı ihtiyaçları belirleyerek ve yardımcı olarak gerçekleşecektir” şeklinde konuştu.

28 Şub 2015 - 14:51 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.