Pastadan zehirlendiler

Gölcük’te bulunan huzurevinde kalan 7 yaşlı kişi, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı

Edinilen bilgiye göre Gölcük Huzurevi'nde dağıtılan pastadan yiyen yaşlılardan 7’si, bir süre sonra rahatsızlanmaya başladı. Mide bulantısı ve kusma şikayetleri başlayan 7 kişi, huzurevine çağrılan ambulanslarla Gölcük Necati Çelik Devlet ve SEKA Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ekiplerinin, huzurevinde dağıtılan pastadan numune aldıkları olayda rahatsızlanan 7 kişinin serum tedavisi sonrasında taburcu edildikleri öğrenildi.

20 Ara 2017 - 13:46 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.