Rahmet Cami yönetiminden Doğan’a ziyaret

İzmit Yenişehir Mahallesi’nde bulunan Rahmet Cami yönetimi, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Rahmet Camii Dernek Başkanı Tarhan, din görevlisi Zeki Albayrak, cami müezzini Bekir Baş ve dernek yönetim kurulu üyesi Mümin Dokunmaz, ziyarette Doğan’a plaket vererek yaptığı hizmetler için teşekkür ettiler. Rahmet Camii Dernek Başkanı Tarhan, “Camimizin bir çok eksiği Belediye Başkanımız sayesinde giderildi. Son olarak tuvaletler ve lavabolar başkanımızın desteği ile yapıldı. Cami cemaati olarak bunları yapmamız mümkün değildi. Belediye Başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır” şeklinde konuştu.

Ziyaret ve plaket için konuklarına teşekkür eden Başkan Doğan da, “İbadethanelerimize hizmet etmek bizim için onurdur, ibadethaneler bizim her zaman baş tacımızdır. Cumhurbaşkanımızın okullara ve ibadethanelere belediyelerin hizmetlerini kolaylaştıracak kanuni düzenlemelerinden sonra bu hizmetleri çok daha kolay yapabiliyoruz. Rahmet Camimiz, 2009 yılında bir çok sorunları olan bir camiydi. Biz o dönemde de çok güzel çalışmalar yaptık. Caminin yanında çok büyük meydan düzenlemesiyle mahalle konağı yaptık. Meydan düzenlemesini camimizle birleştirdik, her türlü desteği verdik. Bu dönemde de diğer işlerimize devam edeceğiz. Yapılanların kaliteli, halkımıza yakışır olmasına ayrı bir önem veriyoruz. Halkımızın duaları bizler için her şeyden daha önemli” dedi.

21 Eyl 2017 - 16:46 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.