Ramazan pideleri Üzülmez’in elinden

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ramazan ayında iftar öncesi Arslanbey Mahallesi’nde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretinde fırıncının ricası üzerine eline küreği alıp ramazan pidesini servis etti.

Mahalle esnaf ve vatandaş ziyaretinde Başkan Üzülmez, bereket ve rahmet ayında esnafa hayırlı işler, vatandaşlara da hayırlı ramazanlar dilerken, değişik ricalarla da karşılaşıyor.

Ramazan ayında iftar öncesi ve sonrası ziyaretler gerçekleştiren ve esnaflarla, vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Hayırlı işler, hayırlı ramazanlar” dileklerinde bulundu. Kartepeli hemşehrilerinin iyi ve kötü gününde her daim vatandaşların yanında olan Başkan Üzülmez, Arslanbey Mahallesi’nde de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Üzülmez, iftar saati öncesi esnaf ve vatandaş ziyaretinde 7’den 77’ye herkesle selamlaştı. Gördüğü ilgi karşısında moral bulan Başkan Üzülmez, ziyaret ettiği fırında pide ustasının ricasını kırmayarak kürekle fırından pişmiş pideleri çıkardı. Fırıncı esnafı “Başkanımız ekmek teknemize hoş geldi, sefalar getirdi. Başkanımızın çıkardığı pideyi kendime ayırıyorum. Ellerine sağlık” dedi. Fırın çıkışında vatandaşla sohbet edip hatır soran Başkan Üzülmez, vatandaşa ve esnafa hayırlı ramazanlar diledi.

03 Tem 2015 - 14:18 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.