Rize’den ilimize çıkarma!

Rize Valisi Ersin Yazıcı, Rize Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi ile birlikte Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nu makamında ziyaret etti

Büyükşehir Belediyesi eski Genel Sekreteri olan Rize Valisi Ersin Yazıcı, KOTO ev sahipliğinde Rize Ticaret ve Sanayi Odası’nın programı çerçevesinde ilimize geldi. Rize heyetinde Rize Valisi Ersin Yazıcı, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, RTE(Recep Tayyip Erdoğan) Üniversitesi Rektörü Hüseyin Karaman, RTE Üniversitesi Genel Sekreteri Adnan Er, Rize Ticaret Sanayi Odası Meclis Başkanı Ömer Faruk Ofluoğlu, Meclis Başkan Yardımcısı Tahir Çelik, RTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Cem Temizel, Murat Artan, Ramazan Aydoğan, Yaşar Özdoğan, Meclis Üyeleri Muammer Çelik, Hakan Mürteza Ağun, Yaşar İnce, İsmail Erdem, Emre Meral, Feruze Aykut, Mehmet Taşkın, Temel Yaşar Hacıömeroğlu, Mehmet Üzümcü, Disiplin Kurulu Başkanı Mehmet Cevdet Akmehmet, Genel Sekreter Gafur Karaliyer aldı.

‘ÇAYIN BAŞKENTİNDEN SANAYİNİN BAŞKENTİNE…’

Ziyarette konuşan Rize Valisi Ersin Yazıcı, “Çayın başkentinden sanayinin başkentine çayın sıcaklığı ile geldik. Burada da sizin sıcaklığınızla karşılaştık. Karşılıklı çeşitli alanlarda iş birliği bulunmak üzere buradayız. Sabah KOTO’yu ziyaret ettik. Buradan çok büyük kazanımlarla döneceğiz. Çünkü sanayinin başkentinde tecrübe edinebileceğimiz çok fazla şey var” dedi.  Ardından söz alan Vali Güzeloğlu, “Bu buluşma bir çok güzelliği bir arada bulunduruyor. 4 yıl boyunca ilimizde görev yapan sayın valimizin Kocaeli gelişmesine kalkınmasına çok büyük emekleri var. Kocaeli, Türkiye’nin büyük bir ili. 2023 hedeflerinin elde edilmesine dönük;imalattan ihracata, stratejik sektörlerden temel üretim alanlarına Türkiye’de belirleyici bir kent” dedi.

3 GÜN İLİMİZDE OLACAKLAR

İlk olarak KOTO’ya giden Rize heyeti, Vali Güzeloğlu’nu da makamında ziyaret ettikten sonra Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve ardından Bilim Merkezi’ni de ziyaret etti. Öğle yemeklerini Sekapark Marmara Balık’ta yiyen heyet iyi havayı da fırsat bilerek Sekpark’ı gezdi. Heyet gün içinde sırasıyla Özel KOTO Teknik Koleji’ni, Sırrı Paşa Konağı’nı ve Kocaeli Üniversitesi Rektörü Sadettin Hülagü’yü de ziyaret ederek ilimizdeki ilk günlerini tamamladı. Öte yandan Rize heyetinin 3 gün boyunca ilimizde kalacağı öğrenildi. n Ayşe AYDIN

25 Kas 2015 - 17:15 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.