Roman Orkestrası’ndan keman şov

Uluslararası Çocuk Fuarı’nda Roman Orkestrası izleyenleri büyüledi

Büyükşehir Belediyesi’nin Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenlediği Çocuk Eğitim ve Eğlence Fuarı’nda konser veren Roman Orkestrası büyük beğeni topladı. Roman Orkestrası daha önce de Roman etkinliğinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da bulunduğu protokole konser vermişti.

KEYİFLİ DAKİKALAR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 4.’sünü düzenlediği Uluslararası Çocuk Eğitim ve Eğlence Fuarı birbirinden eğlenceli etkinliklere sahne oluyor. Roman vatandaşlarımızdan oluşan Büyükşehir Belediyesi Roman Orkestrası da izlemeye gelen vatandaşlara keyifli dakikalar geçirtti.

KONSERLER VERİYORLAR

14 Mart tarihinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bulunduğu Roman etkinliğinde de konser veren orkestra birbirinden güzel parçaları izleyicilere sundu. Yaşları 9 ila 17 arasındaki çocuklardan oluşan orkestranın parçalarını dinleyen vatandaşlar, konsere alkışlarıyla eşik etti.

35 KİŞİDEN OLUŞUYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Roman Orkestrası, her hafta iki gün Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı’nda eğitim alıyor. 35 kişinin bulunduğu eğitimlerde uzman eğitmenler keman eğitimi veriyor.

26 Nis 2015 - 15:22 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.