Rumeli Türkleri görev dağılımını yaptı

Geçtiğimiz hafta kongresini yapan Kocaeli Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği yeni yönetim kurulu toplanarak görev dağılımı yaparak, hedeflerini belirledi

Kocaeli Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği geçtiğimiz hafta kongresini gerçekleştirmişti. Kongrede mevcut başkan Recep Aktıntip yeniden seçilerek güven tazeledi. Kocaeli Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği de önceki gün yeni yönetim kurulu üyelerini toplayarak görev dağılımını belirdi.

GÖREV DAĞILIMI

Yeni yönetim şu isimlerden oluştu: Başkan Recep Altıntip, Başkan vekili Hüseyin Arslanoğlu, Başkan Yardımcısı, M.Yasin Konyalı, Meltem G. Karakuş, Muhasip Alparslan Şimşek, Genel sekreter Munise Y. Arslanoğlu, Tesisler sorumlusu Abdurrahman Yılmaz, Basın ve Halkla ilişkiler sorumlusu Alptekin Cevherli, Kültür Sanat Sorumlusu Mustafa Kara, Arge ve proje sorumlusu Sercan Öngen, üyeler Nazım Çelik, Hasan Günay ve Harun Turan.

HEDEFLER BELİRLENDİ

Kocaeli Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği yeni yönetimi görev yapacakları dönem için yeni hedefler de belirledi. 18’inci helva şenliği yapılması, aşure dağıtımı, iftar yemeği verilmesi, yurt içi geziler (Çanakkale, Bursa, Konya),yurt dışı geziler (Makedonya, Bosna, Arnavutluk) dayanışma ve kaynaşma yemeği, Uluslararası Rumeli Festivali ve Rumeli konağı yapılmasını programına aldılar.

22 Oca 2018 - 11:40 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.