'Sağlık sektörü hızla taşeronlaşıyor'

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker ve heyeti Kocaeli Tabipler Odası Başkanı Dr. Serkan Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Yılmaz, "Sağlık sektörü hızla taşeronlaşmaya doğru gitmektedir" dedi

HER İKİ TARAFTA MEMNUN KALDI

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker, Şube Başkan Yardımcısı Şengül Çakmak, Umut Birol ile birlik de Kocaeli Tabipler Odası Başkanı Dr. Serkan Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Tabipler Odası Yönetim Kurulu  Üyesi Dr. Recep İpçi, Dr.Aslıgül Akgül, Dr.Selçuk Öztürk, Dr.Ceren Akdemir, Dr.Fatih Mehmet Çağlar, Dr.Burhan Çağlar Usta,hazır bulundu. Şube Başkanı Çeker’in hayırlı olsun ziyaretinde güncel konular tartışıldı. Görüşmeden her iki taraf da memnun kaldı.

'YILMAZ VE EKİBİ GEREKLİ ÇALIŞMALARI YAPACAKLARDIR'

Ziyarette konuşan Çeker, "Vatandaşın birbirine şüphe ile yaklaştığı, birbiri ile konuşurken kelimeleri cımbızla seçtiği, konuşmamak için bir araya gelmemeye gayret sarf ettiği, süreçte sosyal  sorumluluk hissederek tabipler odası yönetimine talip olan sayın Yılmaz'ın şahsında yönetim kuruluna seçilen arkadaşlarımızı tebrik ederim. Hekimlerimizin ekonomik ve sosyal haklarının korunması ve geliştirilmesi için sayın Yılmaz ve ekibi gerekli çalışmaları yapacaklardır" dedi.

'SENDİKA OLARAK ÜSTÜMÜZE DÜŞENİ YAPMAYA HAZIRIZ'

Başkan Çeker, "Vatandaşımızın sağlık hizmetlerine kolay ulaşması, daha sağlıklı hizmet alabilmeleri vatandaşımıza sağlık hizmeti sunan sağlık çalışanlarının da gelecek gaygısı olmadan, geçim derdi olmadan huzurlu bir ortamda hizmet sunabilmeleri için sendika olarak üstümüze düşeni yapmaya hazırız." diyen Başkan Çeker, diyalog ortamını geliştirip, daha sık bir arada olmayı faydalı gördüklerini söyledi.

'TAŞERONLAŞMAYA KARŞI HEP BİRLİKTE MÜCADELE ETMEMİZ GEREK'

Çeker'den sonra konuşan Başkan Yılmaz, "İş birliği içerisinde olmanın faydalı olacağına inanıyoruz. Güçlerimizi birleştirmenin birlikte olmanın sayısız faydaları var. Sağlık sektörü hızla taşeronlaşmaya doğru gitmektedir. Taşeronlaşmaya karşı hep birlikte mücadele etmemiz gerek. Çalışma hayatındaki sorunlara karşı Türk Sağlık-Sen'in duyarlılığını bilmekteyiz" dedi. Başkan Yılmaz, ziyaret için Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Çeker ve heyetine teşekkür etti.

22 Haz 2014 - 11:00 - Sağlık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.