Samsung Galaxy S8 Active'in görüntüsü ortaya çıktı

Samsung Galaxy S8'in daha sağlam versiyonu Galaxy S8 Active hakkında yeni bir görüntü ve bazı bilgiler gün yüzüne çıktı. Peki Galaxy S8 Active nasıl olacak?

Samsung'un suya ve darbelere karşı daha dayanıklı bir yapıda olan Galaxy S8 Active modeli üzerinde çalıştığı SamMobile tarafından doğrulanmıştı. Şimdi ise Galaxy S8 Active resmi olarak göründü.

Telefon, suya ve düşmelere karşı askeri standartlara uygun olarak sertifikalandırılacak. IP68 sertifikası ile de cihaz yaklaşık 5 fit derinlikteki su altında 30 dakika dayanabilecek.

Samsung Galaxy S8'in tüm donanım özelliklerine sahip olacak telefonda dayanıklılığı artırmak adına bazı değişiklikler de yapılmış. Görselde Galaxy S8'in kavisli kenarlarının düzeltildiği ve kenardan kenara görüntünün değiştirildiği dikkat çekiyor. Samsung, Galaxy S8 Active'deki pil boyutunu da arttıracağı söyleniyor. S8 Active, 4000 mAh'lik batarya ile gelebilir.

Galaxy S8 Active ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktıkça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

22 May 2017 - 17:33 - Teknoloji



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.