Şanlıurfa’dan geldi, bıçaklandı

Şanlıurfa’dan gelen ve ilimizin tanınan iş adamı Siraç İşcan’ın yeğeni olan Veysel İşcan, bıçaklandı. 22 yaşındaki genç, kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı

Şanlıurfa Viranşehir’den ilimize akrabalarını ziyarete gelen Veysel İşcan, Derince’de park kavgası olduğu öne sürülen sebepten dolayı bıçaklandı. Derince ve Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakımda olan İşcan’ın dün normal servise alındı.

SÖZLÜ TARTIŞMA KANLI BİTTİ

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde ikamet eden ve amcası Cihan İşcan’ı ziyaret etmek ilimize gelen 22 yaşındaki Veysel İşcan, park kavgasının sebep olduğu iddia edilen ve sözlü tartışma ile başlayan kavgada başka bir genç tarafından koltuğunun altına aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralandı. Derince ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak yoğun bakıma alınan ve dün sabah yoğun bakımdan çıkan gencin durumunun iyiye gittiği bildirildi.

NORMAL ODAYA ALINDI

Körfez 95 Evler’de ikamet eden esnaf amcasının Derince’deki dükkanın önünde bir anda çıkan kavgada karşı taraftan bir gencin bıçakla Veysel İşcan’a saldırdı. Koltuk altına aldığı bıçak darbeleriyle bir anda yere yığılan İşcan, hemen Spoalı hastanesine kaldırıldı. Salı günü gerçekleşen ve yoğun bakım ünitesinden dün çıkartılan Veysel İşcan, normal odaya alındığı bildirildi.

20 Ağu 2014 - 12:11 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.