Sarıbay, ilçe başkanlarına teşekkür etti

CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, referandum sonrası ilçe başkanları ile ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya İl Yöneticileri Av. Hüseyin Acurman, Nilay Şişman Merttürk, Naim Keskin, Harun Yıldızlı, Selim Yıldız ve Sabriye

REFERANDUM DEĞERLENDİRİLDİ

CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, il binasında gerçekleşen toplantıda ilçe başkanları ile bir araya geldi. Referandumun değerlendirilmesinin yapıldığı toplantıda ayrıca belirlenen kongre takvimi ve milletvekillerinin ilimizde gerçekleştirecekleri hafta sonu programları için görevlendirilmeler yapıldı. Başkan Sarıbay toplantıya başlamadan önce ilk olarak ilçe başkanlarına referandum sürecince gösterdikleri üstün performans için teşekkür etti.

‘HAYIRA KATKI VEREN HERKESİ KUCAKLAMAMIZ GEREKİR’

Referandum sürecince gösterdiğiniz üstün performanstan dolayı sizlerin nezdinde tüm örgüt üyelerine teşekkür ediyorum diyen CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “ Bir teşekkür de hayır için çalışan herkese etmek istiyorum. Alınan sonuç bence oldukça başarılıdır. Bu başarı sadece CHP’nin değil, hayır için çalışan her kesimin başarısıdır. CHP de bu hayır platformunda omurga görevi görmüştür. Bundan sonra bizlerin yapması gereken şey, hayıra katkı verenleri nasıl kenetleyeceğimiz olmalıdır. Bu işe katkı veren herkesi kucaklamamız gerekir “ dedi.

‘KİMSENİN BİRBİRİNİ ÖTEKİLEŞTİRMEMESİ GEREKİR’

Konuşmasında Büyükşehir Belediyesi ve Darıca’da ki yetkililere de teşekkür eden Sarıbay, “Şehrimiz her zamanki sakinliğini korumalıdır. Birlikte yaşadığımız bu şehirde kimsenin birbirini ötekileştirmemesi gerekir. Bu konuda uyarılarımızı dikkate alarak Kocaeli Fuarı Programından Mustafa Armağan ve Darıca’da program yapacak olan Yavuz Bahadıroğlu’nun programlarını iptal eden Büyükşehir Belediyesine ve Darıca’da ki yetkililere teşekkür ediyorum. Bu kentin huzuru için sevindirici bir karar olmuştur “ ifadelerini kullandı.

12 May 2017 - 12:04 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.