Seka Devlet’te radyoloji ünitesi

İzmit Seka Devlet Hastanesi radyoloji ayrıcalıkları ile vatandaşları memnun ediyor

İzmit Seka Devlet Hastanesi gelişen görüntüleme yöntemlerini takip ederek ihtiyaçlar doğrultusunda kendini sürekli yeniliyor ve yeni görüntüleme teknolojilerini en kısa sürede bünyesine kazandırarak hizmet kalitesini yükseltmeye çalışıyor. Hastane Radyoloji Ünitesi, 4 Röntgen odası, ameliyathanede Skopili Röntgen, Tomografi, MRG, 4 Ultrasonografi odası, Mamografi, Kemik Dansitometri ve rapor odalarından oluşuyor.

EN KISA RANDEVU SÜRESİNE SAHİP

Radyoloji ünitesine bağlı röntgen birimi, merkez binada 2 poliklinik röntgen, 1 acil röntgen, semt polikliniğinde 1 röntgen ile 24 saat kesintisiz görüntüleme hizmeti sunuyor. Radyoloji ünitesine bağlı tomografi birimi, hem poliklinik hem de acil servis hastaları için 24 saat görüntüleme hizmetinin yanı sıra akciğer biyopsisi ve tomografi eşliğinde anjiyografi hizmeti sunmakta… Radyoloji ünitesine bağlı, MRG ünitesi ilimizdeki en kısa randevu sürelerine sahip olmakla beraber rutin MR tetkikleri dışında koroner anjiyo gibi ileri tetkikleri gerçekleşiyor.

‘HASTALARIN HİZMETİNE SUNULDU’

Hastane ameliyathanesinde bulunan 2 adet C kollu Skopi cihazları ile ortopedi ve beyin cerrahi protez ameliyatı böbrek ameliyatı gibi ameliyatlar tıbbi görüntüleme eşliğinde sağlanıyor. Hastane radyoloji ünitesi Ultrason birimlerinde rutin Usg tetkikleri yanında renkli doppler meme Usg gibi özellikli tetkikler yapılabilmekte, aynı zamanda ultrason eşliğinde meme ve tiroid biyopsisi gerçekleştirilebiliyor. Merkez binamızda 3 semt polikliniğimizde 1 ultrason birimi hastaların hizmetine sunuldu.

23 Oca 2017 - 13:24 - Sağlık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.