Sıcak havalarda havuza yoğun ilgi

Gölcük Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu açıldığı günden bu yana oldukça yoğun bir ilgi görmeye devam ediyor

Yüzme havuzuna gelen her yaştan ve her kesimden vatandaşlar yaz ayının bu sıcak dönemlerinde en güzel şekilde rahatlama imkanı buluyor.

Aqua Park Eşliğinde Vatandaşlarımız Eğlenceye Doyuyor

Yetkililer havaların ısınmasıyla birlikte yapılabilecek en güzel etkinlik olan yüzme sporuna tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Ayrıca, yüzme bilmeyen kalmasın, sloganıyla yaz dönemi kurslarına tüm vatandaşlarımız bekleniyor. Hafta içi ve hafta sonu olmak üzere, birçok ders seçeneğinin bulunduğu ve tecrübeli hocaların eşliğinde güvenilir bir ortamda yüzme dersleri veriliyor.

Vatandaşların beğenisini toplayan yüzme havuzu, yaz sıcaklığında kış serinliği ile hizmetlerini aralıksız bir şekilde sürdürmeye devam ediyor. Gölcük Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu, sağlıklı ortamı ve tecrübeli personeli ile birlikte kaliteli hizmet sunuyor.

Gölcük Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu Kavaklı Mahallesi 129. Sokak No:5'de hizmet vermeye devam ediyor. Ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşlarımızın 414 45 53 no'lu telefonu arayabilirler.

31 Tem 2015 - 12:53 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.