Sosyal toplum için meydan düzenlemeleri

Sakarya Tarım Kredi Kooperatifi bölge müdürü ve yardımcıları Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ı makamında ziyaret etti.

Sakarya Tarım Kredi Kooperatifi bölge müdürü Ercüment Satıbeşe, bölge müdür yardımcıları Cemallettin Uğurlu, Ali Aslan ve İzmit Tarım Kredi Kooperatif Müdürü Celal Çobanoğlu, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Başkan Ayaz kooperatif ve çiftçilerin her zaman yanında olduğunu dile getirerek Başiskele’nin son 6 yılda çok yol kat ettiğini ve bir çok alanda yatırımların tercihi haline geldiğini söyledi. Her zaman Başiskele Belediyesi olarak gerek Stk’lar ile gerek kooperatifler ile uyum içerisinde çalışmalar yürütmeye hazırız. “ dedi.       

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz Fatih mahallesindeki mevcut tarım kredi kooperatifinin yerinin değiştirilerek yenisinin başka bir alana yapılacağını ve kaldırılan eski kooperatif alanı yerine altı otopark, üzeri yeşil alanlar ve oturma alanları olarak planlanacak ve bölge halkına hitap edecek bir meydan düzenleme çalışması ile bölgenin ihtiyacı olan sosyal bir yaşam alanı ortaya çıkmış olacak.

Mahallenin merkezindeki kooperatif binası, kent mobilyası yapısına uygun olmamasından dolayı kaldırılacak. Belediyemizce meydan düzenleme çalışması yapılarak bölge halkının ihtiyacını karşılayacak sosyal bir alan kazandırılmış olacak. Yapılacak olan otopark alanı ile ilçe merkezindeki trafik yoğunluğu da azalmış olacak ve merkezde kent estetiğine uygun bir meydan çalışması gerçekleştirilmiş olacak.

26 Şub 2015 - 10:44 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.