Suriyeli koca dehşet saçtı

İzmit ilçesinde tartıştığı kocası tarafından bıçaklanan Suriyeli kadın, yaşadıkları gecekonduda hayatını kaybetti.

Olay, Kocaeli'nin İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi Şehit Emin Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Suriye vatandaşı oldukları öğrenilen Kahraman Al A. ile eşi Selva Hıdır A. (37) arasında öğrenilemeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından Kahraman Al A., ekmek bıçağı ile Selva Hıdır A.’yi yaşadıkları gecekonduda boynundan ve karnından defalarca bıçakladı. Selva Hıdır A.'nın yardım çığlıklarını duyan komşuları tarafından 112 Acil Servis ekiplerine haber verildi.

KADIN MEZARA, KOCA GÖZALTINA

Kısa süre sonra olay yerine intikal eden polis ve sağlık ekipleri girdikleri gecekonduda Selva Hıdır A.'yı kanlar içinde yatarken buldu. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan kadın, olay yerinde hayatını kaybetti. Bıçaklayarak öldürdüğü eşinin yanında bekleyen Kahraman Al A. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Selva Hıdır A.'nın cenazesi, olay yeri inceleme ekiplerinin incelemelerinin ardından asri mezarlık morguna kaldırıldı.

5 ÇOCUK ÖKSÜZ KALDI

Cinayetin ardından Selva Hıdır A.’nın cenazesi Asri Mezarlık Morguna otopsi için kaldırıldı. Hayatını kaybeden kadının ailesi de cenazeyi teslim almak için Kocaeli'ne geldi. Selva Hıdır A’nın babası Hıdır A., "Ben Eskişehir'de yaşıyorum. Akşamüstü haber geldi. Bana 'kızını kestiler' dediler. 5 tane çocuğu öksüz kaldı. Çocukları da alıp kaçmışlar. Ben 5 senedir kızımı görmüyordum bugün cenazesini gördüm" dedi.

Cenazenin ise İzmit'te defnedileceği öğrenildi.

22 Oca 2018 - 10:10 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.