Symbol, Sevgililer Günü’nü Gökhan Keser ile Kutluyor

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Gökhan Keser, Sevgililer Günü mutluluğunu Kocaelililerle paylaşmak için Symbol Yaşam Merkezi’ne geliyor. 13 Şu...

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Gökhan Keser, Sevgililer Günü mutluluğunu Kocaelililerle paylaşmak için Symbol Yaşam Merkezi’ne geliyor. 13 Şubat Cumartesi günü saat 16.00’da Symbol Yaşam Merkezi’nde sevenleriyle buluşacak olan Gökhan Keser, en romantik şarkılarını Kocaelili hayranları için seslendirecek, konser sonrası onlarla bol bol fotoğraf çektirecek.

2006 yılında ATV kanalında başlayıp 3 sezon süren sevilen dizi ‘Selena’da Sinem Kobal ile başrolü paylaşarak tanınan Gökhan Keser, enerjisi ve samimiyeti ile kısa sürede genç kızların gözdesi olmuştu. Oyunculuk kariyerine ek olarak, müzik dünyasında da çalışmalarını sürdüren Keser; Sıla, Nükhet Duru ve Zerrin Özer gibi ünlü isimlerle aynı sahnede bulunarak, bir yandan da solo albümü için hazırlıklarını sürdürdü. 2012 yılında ilk albümünü sevenleriyle buluşturan Gökhan Keser, son olarak 2014 yılının Mart ayında başlayan Survivor yarışmasına katılarak, ‘Ünlüler’ takımında yarışmıştı. 2015’te çıkan ‘Bul Beni’ albümüyle 1 yıllık aradan sonra listelere iyi bir dönüş yapan Gökhan

Keser, 13 Şubat’ta Symbol Yaşam Merkezi’nde gerçekleşecek mini konserin ardından, son albümünü ve imza kartlarını sevenleri için imzalayacak, Symbol ziyaretçilerine müzik dolu, romantik bir gün yaşatacak.

13 Şub 2016 - 11:19 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.