Tapulu arazisine ev yapamayınca isyan etti

Tapulu arazisine ev yapmak için bir buçuk yıl önce Büyükşehir Belediyesi’ne başvuran ancak sonuç alamayan Sadık Köroğlu, yetkililere isyan etti

Kandıra’nın Karaağaç Mahallesi sakinlerinden Sadık Köroğlu, tapulu arazisine ev yapmak için bir buçuk yıl önce Büyükşehir Belediyesi’ne başvurduğunu ancak hala sonuç alamadığını söyleyerek yetkililere ateş püskürdü. Büyükşehir Belediyesi’nin 2015 yılında yaptığı yanlış bir yazışma nedeniyle sorununun çözüme ulaşmadığını belirten Köroğlu, plan proje parasını bir buçuk yıl önce ödediği evini yapmak için yetkililerin bir an önce çözüm bulmasını istiyor.

‘BAKANLIK YAPABİLECEĞİMİ SÖYLÜYOR’

Köroğlu’nun açıklamaları şu şekilde; “Kandıra Karaağaç Mahallesi Dere Sokak’ta şahsıma ait tapulu araziye ev yapmak için bir buçuk yıl önce Büyükşehir Belediyesi’ne dilekçe yazdım. Plan proje parasını ödedim. Ancak Büyükşehir Belediyesi nato kablo hattı nedeniyle ev yapmama izin vermiyor. Bakanlık tapulu yerime ev yapmam için herhangi bir engelim olmadığını söylüyor fakat 2015 yılında Büyükşehir Belediyesi’nde alınan yanlış bir karar yüzünden ev yapmam engelleniyor. Bir buçuk yıldır mücadele veriyorum ama hala planlı projeli evimi yapamadım. Yetkililerden bu hatanın bir an önce düzeltilmesini talep ediyorum” dedi.

06 Haz 2017 - 14:59 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.