Taraftarın şüpheli ölümü!

3 gündür haber alınamayan 28 yaşındaki Hüseyin Ağaç evinde ölü bulundu

Kocaelispor taraftarı olan Hüseyin Ağaç (28) isimli vatandaştan haber alamayan ailesi Ağaç için polise kayıp başvurusunda bulundu. Polis ekipleri, Hüseyin Ağaç’ı bulmak için arama çalışması başlattı. Polis ekiplerinin 3 gün süren incelemelerinin ardından Hüseyin Ağaç, Kocaeli’nin İzmitAlikahya Mahallesi’ndeki bir evde ölü olarak bulundu.

ARKADAŞLARI GÖZALTINA ALINDI

Ölü bulunan Ağaç’ın uyuşturucu ve alkol kullanımında dolayı yaşamını yitirdiği iddia edilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Yapılan incelemeler sırasında Hüseyin Ağaç’ın en son birlikte görüldüğü arkadaşları B.D. ve S.G. gözaltına alınırken olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

TOPRAĞA VERİLDİ

Otopsi için adlitıp kurumuna gönderilen Hüseyin Ağaç'ın cenazesi bugün (çarşamba) ikindi namazına müteakip Gültepe Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilecek

21 Şub 2018 - 11:05 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.