Tatlıkuyu ve Barış mahalleleri birlikte iftar yaptı

Gebze Belediyesi geleneksel iftar sofrası, Tatlıkuyu ve Barış mahalleleri sakinleri için kuruldu.

Gebze Belediyesi geleneksel iftar sofrası Tatlıkuyu ve Barış Mahallesi sakinlerini Tatlıkuyu Kapalı Pazar Yerinde bir araya getirdi. İki mahallenin de yoğun ilgi gösterdiği iftar programına Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran, Engin Güzel, belediye meclis üyeleri, Tatlıkuyu Mahalle Muhtarı Cevat Karaman, Barış Mahalle Muhtarı Erol Yıldız ve iki mahalleden çok sayıda mahalle sakini katıldı.

İftar öncesi kısa bir selamlama konuşması gerçekleştiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker konuşmasına iki mahalleden iftar programına katılım sağlayan mahalle sakinlerine teşekkür ederek başladı. Başkan Köşker, “Kurulan bu sofralar dostluk, kardeşlik, muhabbet sofraları. İnşallah bu sofralarımız daha da büyüsün. Bugün iftar programımızı Tatlıkuyu Vadisinde yapmayı planlıyorduk fakat hava muhalefeti sebebi ile buraya aldık. Bu sabit pazar yerimiz yapmadan önce bu kadar büyük pazar yerine ne gerek var diyenler oluyordu. Bugün görüyoruz ki gerçekten güzel bir hizmet gerçekleştirmişiz. Bu alanda vatandaşlarımız programlarını yapabiliyor, inşallah bu ortamda daha çok muhabbetimiz olacak. Ben şimdiden yaklaşan Kadir Gecenizin Hayırlara vesile olmasını diliyor hepinizi Allah’a emanet ediyorum” dedi.

Gebze Belediyesinin geleneksel iftar sofrasında her zaman olduğu gibi çocuklar yine unutulmadı. Çocuklar için özel düzenlenen programda çocuklar için sahnelen tiyatro gösterisini çocuklar büyük bir ilgi ile izledi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker çocuklara patlamış mısır ve Osmanlı macunu ikramında bulundu.

09 Haz 2017 - 16:58 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.