Tavla ustaları ödüllendirildi

41 BurdaAVM’nin tavla turnuvasında Orhun Hekimci turnuva şampiyonu olurken, Burak Durak turnuva ikincisi, Tamer Ayyıldız turnuva üçüncüsü ve Ömer Eğilmez turnuva dördüncüsü oldu

BÜYÜK HEYECAN

26-27 Ağustos tarihlerinde 41 BurdaAVM’nin düzenlediği tavla turnuvasında tavlanın ustaları bir araya geldi. ‘’WBF’’ Dünya Tavla Federasyonu Türkiye Direktörü yönetiminde gerçekleşen turnuvaya Kocaeli’nin tavla severleri yoğun ilgi gösterdi. 26 Ağustos cuma günü start verilen ve 4 saat süren turnuvada büyük heyecan yaşandı. Günün sonunda 16 kişi adını bir sonraki güne taşımayı başardı.

5 SAAT SÜRDÜ

27 Ağustos Cuma günü 16 kişi ile zorlu final başladı. 5 saat süren mücadelenin sonunda Orhun Hekimci turnuva şampiyonu olurken, Burak Durak turnuva ikincisi, Tamer Ayyıldız turnuva üçüncüsü ve Ömer Eğilmez turnuva dördüncüsü oldu.

ÖDÜLLENDİRİLDİLER

Turnuva şampiyonu Apple Ipad Mini 4 kazanırken, turnuva ikincisi 500 TL Boyner Hediye çeki, turnuva üçüncüsü ise 300 TL Boyner hediye çekinin sahibi oldu. Turnuva sonunda 41 Burda yönetim ekibi ve WBF Türkiye Federasyonu katılımı ile düzenlenen ödül töreni ile hem hediyelerin hem de kupaların sahibi oldular. n Diren ÇELİK

28 Ağu 2016 - 11:52 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.