TIR bariyerlere çarptı: 1 ölü

Dilovası Osmangazi Köprüsü yol ayrımında bir TIR bariyerlere çarptı

Macaristan uyruklu Gyorfiİmre’nin kullandığı MEU-586 plakalı tır sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi neticesinde yol kenarındaki bariyerlere girdi. Yaklaşık 50 metre sürüklendikten sonra duran tırdaki sürücü bulunduğu yere sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

BACAĞI KOPTU

Sıkıştığı yerden itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kurtulan yabancı uyruklu sürücüye ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Sürücü bir taraftan kalp masajı ile hayata döndürülmeye çalışılırken diğer taraftan ise itfaiye ekipleri sürücünün kopan bacağını aradı. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Gyorfiİmre, Dilovası Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sürücü, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

27 Şub 2017 - 16:21 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.