Torbacı zanlıları hakim karşısında

İlimiz merkezli 5 ilde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 30 kişiden 19u adliyeye sevk edildi. Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube

İlimiz merkezli 5 ilde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 30 kişiden 19'u adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekiplerinin, uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen suç örgütüne yönelik 5 ilde 40'a yakın adrese düzenlediği eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 30 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

BEŞİKTAŞ'A SEVK EDİLDİLER

Şüphelilerden 11'i emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılırken, suç örgütü lideri olduğu iddia edilen Selçuk K. ile Cemil S., Selçuk P., Gürkan Y., Ferdi G., Tolga A., Fatih A., Hamdi A., Erkan K., Sercan C., Murat Z., Tarık T., Ufuk Y., Orhan U., Haydar Y., Adem Y., Batıkan Ö., Kaya Y. ile Gözde K., İstanbul'daki Beşiktaş Adliyesi'ne sevk edildi.

UYUŞTURUCUYA "BARDAK MISIR"

Uyuşturucu ticaretinin yanında Kocaeli'nin Körfez ilçesindeki yaralama, hırsızlık ve kavga olaylarına karıştığı öne sürülen şüphelilerin, telefon konuşmalarında deşifre olmamak için esrara ''çocuk bezi'', ''torbacı'' olarak adlandırılan sokak satıcısına ''mısırcı'', toz esrara ''bardak mısır'', uyuşturucu maddeye ise ''rozet''dedikleri öğrenildi.

YÜZLERCE POLİS KATILMIŞTI

Yaklaşık 10 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından 9 Aralık'ta Kocaeli, İstanbul, Gaziantep, Erzincan ve Sakarya'da yaklaşık 200 polisin katılımıyla 40'a yakın adreste düzenlenen eş zamanlı operasyonda, uyuşturucu madde ticareti yaptığı öne sürülen 30 kişi gözaltına alınmış, zanlıların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda ise 35 kilo esrar maddesi ile çok sayıda ruhsatsız tabanca ve tüfek ele geçirilmişti.

13 Ara 2011 - 10:03 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.