TSE’de 80 kişinin yeri değişti

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na bağlı Türk Standartları Enstitüsü’nde (TSE) aralarında müdürlerinde bulunduğu 80 kişinin yeri değiştirildi.

Edinilen bilgiye göre, TSE’nin Çayırova ilçesindeki kampusu ile İzmir ve İstanbul’daki kampuslerinde aralarında şube müdürlerinin de bulunduğu 80 kişinin görev yerleri değişti. Yeri değişenlerin arasında TSE'nin Çayırova ilçesinde bulunan Marmara Kampusu’nda Marmara Bölge Koordinatörü Mehmet Hüsrev, Uluslararası Gözetmen Muayene Merkezi Başkanı Topel Gül, Genel Sekreter Yardımcısı Coşkun Şentürk ve Genel Sekreter Üzeyir Karagöz’ün de bulunduğu ve üç merkezde 10’a yakın şube müdürü ve şube başkanının görev yerinin değiştirildiği belirtildi. Görev yeri değiştirilenlerin yerine yeni atamaların yapıldığı öğrenildi.

29 May 2015 - 14:39 - Kent Panosu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.