TÜPRAŞ personel alımına 2015’te de devam edecek

Türkiye Petrol Rafinerileri AŞ (Tüpraş), 2015 yılında da çeşitli pozisyonlar için beyaz yakalı ve mavi yakalı personel alımlarını sürdüreceğini açıkladı

Türkiye’nin en çok kar eden kuruluşlarından olan Tüpraş, Kocaeli’nde bulunan Genel Müdürlük ve Rafinerilerinde, İzmit, Batman, İzmir, Kırıkkale’de bulunan Rafineri Müdürlüklerinde ve Ankara irtibat bürosunda görevlendirmek üzere personel alımı yaparak büyüme hedeflerini sürdürmeyi planlıyor. En büyük sanayi şirketlerimizden olan TÜPRAŞ, Koç – Shell Grubu bünyesinde faaliyetlerini sürdürüyor. Rafinaj kapasitesi ile enerji sektöründe lider olan şirket, petrol sektöründe de büyümesine devam ediyor. 7500’ün üzerinde personeli bulunan Tüpraş İzmit, İzmir, Batman ve Kırıkkale rafinerilerinde faaliyetlerini sürdürüyor.

EĞİTİMLER VERİLECEK

Koç Holding Enerji Grubu tarafından yönetilen TÜPRAŞ üniversite ve meslek lisesi öğrencilerine staj imkanı sunarak geleceğin yöneticilerini yetiştirmeyi sürdürüyor. Tüpraş personeli Kariyer Planlama / Geliştirme sürecinde, mesleki tecrübe, beceri ve gelişim imkanları ile donatılarak kariyerlerine odaklanıyor. Koç Topluluğu’nda çalışanına verilen değer çok iyi bilindiğinden her pozisyonda çalışana iş güvenliği üst düzeyde sağlanıyor. Çalışanların emeğinin karşılığını fazlasıyla aldığı ortamlarda çalışmanın huzur ve güvenini her ortamda hissediyor. Kurumda ihtiyaç çerçevesinde, gerek şirket içi gerekse şirket dışı eğitimler verilerek kalifiye personel yetiştirilmesi de hedefleniyor.

MAVİ VE VEYAZ YAKALI

Türkiye’nin en köklü sanayi kuruluşunda farklı pozisyonlarda işçi ve personeller alınacağı duyuruldu. Tüpraş’ta çalışmak isteyen lise ve üniversite mezunu olan kişiler İnsan Kaynakları tarafından yayınlanan açık pozisyonları takip ederek istediği lokasyon için başvuru yapabilir.

08 Kas 2014 - 11:33 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

yakup ak - havatek firmasında çalıştım asteknik izofer metel omak üzere firmalarında görev yaptım tüpraşta çalışmak istiyorumhavatek firmasında çalıştım asteknik izofer metel omak üzere firmalarında görev yaptım tüpraşta çalışmak istiyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Kasım 11:33
02

yusuf yalçın - merhabalar ben tüpraşın bünyesinde çalışmak istiyorum B rafinerisinde tekfen firmasında çalıştım p2 hatlarının 100/% ünü biliyorum çalışkan ve dürüst birisiyimmerhabalar ben tüpraşın bünyesinde çalışmak istiyorum B rafinerisinde tekfen firmasında çalıştım p2 hatlarının 100/% ünü biliyorum çalışkan ve dürüst birisiyim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Kasım 11:33
01

abdullah - tam bi tarih veya ay verilmiyomu ?tam bi tarih veya ay verilmiyomu ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Kasım 11:33