Ulaşlı’da Dere Temizliği

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Ulaşlı’da bulunan derenin temizliğini yaptı

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, D- 130 Karayolu Ulaşlı mevkiinde dere içinde yer alan ot, yaprak, pet şişe, kağıt- naylon atıkları, yaz ayı dolayısı ile çekilen suyun yol açtığı kötü kokan yosun birikimini ve sigara izmaritlerini toplayarak yıkama işlemini tamamladı.

DUYARLILIK MESAJI      

Dere temizliği ile akış karakteristiklerinin sağlıklı işleyişi ve yağış dönemlerinde olası taşkın risklerinin önüne geçilmesi hedefleniyor. Ayrıca Ulaşlı’daki dere temizliğini yapan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri,  dereyi daha güzel görünümlü hale getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek vatandaşlardan daha duyarlı olmalarını istedi.

28 Ağu 2015 - 11:48 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.