Ünlü, il başkanları toplantısını değerlendirdi

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü MHP il binasında gerçekleştirdiği basın açıklamasında Lastik İş Tesislerinde gerçekleşen il başkanları toplantısı sonrası hakkında değerlendirmelerde bulundu

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü dün Lastik İş Tesisleri’nde gerçekleştirilen İl Başkanları değerlendirme toplantısı ve ardından yapılan Büyükşehir ve valilik ziyaretlerinin ardından partisinin il binasında basın açıklaması gerçekleştirdi. Partisinin il binasında gerçekleştirdiği basın açıklamasında konuşan Aydın Ünlü Alparslan Türkeş’in adının Akademi Hastanesi’nin önüne yapılan üst geçide verileceğini ifade ederek Olağanüstü genel kurul söyleminde bulunan muhaliflere yönelik olarak,” Uzun yıllar MHP’cilik oynayanlar artık oyun oynayamayacaklar” dedi

TÜRKEŞ’İN İSMİ VERİLECEK

Ünlü konuşmasının devamında,” Bugün il başkanları toplantımızın dördüncüsü yapıldı .Diğer toplantılara nazaran sonuç odaklı bir toplantıydı. Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in isminin adının Yahya Kaptan ışıklarındaki üst geçide verilmesi Büyükşehir belediyesi tarafından uygun görüldü. Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mustafa Yaman’ın görevden alınmasıyla ilgili öneri muhtemelen önümüzde günlerde çözülecek. Olumlu bir sonuçtur bu da. Biz Kocaeli’de siyaset yapıyoruz. Olumsuzlukları da beyan edeceğiz. Birlik bütünlük anlamında il başkanlarının bir arada olması önemli. Mia, çöp yakma tesisi, tramvay projesi ile ilgili bir bilgilendirme yapılacak olması önem arz ediyor” diye konuştu.

VALİYE TEŞEKKÜR ETTİ

Vali Hasan Basri Güzeloğlu’na eğitim gibi kamu hizmetleri konusunda kendilerine bilgiler verildiği için

Teşekkürlerini ileten MHP İl Başkanı Aydın Ünlü,”Kamu hizmetleri anlamında siyasi partilerin bilgilendirilmeleri de Kocaeli siyaseti adına çok önemlidir. Vali beye çok teşekkür ediyoruz. 29 Ekim’de inanıyroum ki törene tüm il başkanlarımızın katılımıyla resmi bir tören olacak. Bu da bir ilk olacak Türkiye’de. Bu bilgi paylaşımı Kocaeli siyaseti için sevindirici olacaktır. Olumsuzların olumlu olması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Biz belgeli konuşuruz. Önemli projelerle ilgili değerlendirmelerle ilgi düşüncelerimizi de kamuoyuyla paylaşacağız” dedi.

‘HAYALLE YAŞIYORLAR’

MHP’de muhaliflerin olağanüstü kongre beklentilerine yönelik yorumlarda bulunan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü,” MHP kurumsal bir siyasi parti. Genelge gelmeden bu işler başlamaz. Yarın Ankara’da olacağız. Hem grup toplantımıza katılacağız. Hem de genel başkanımızla görüşeceğiz. İhraç edilecek insanlar için ilçe teşkilatlarından şu anda isimler gelmedi evrak işlemleri yapılıyor. Durum netleşince kamuoyunu aydınlatacağız.Onlar beklemeye devam etsinler. Yeni kongre süreci başladı. Bizim gündemimizde öyle bir süreç beklentisi falan yoktur. MHP’nin 9 Ekim kongre sürecine gelmesiyle beraber olağanüstü genel kurul hayali kuranlar o hayalle yaşamaya devam etsinler. Disiplin kurulu çalışamaz hale gelirse il başkanlığı duruma müdahale eder. Karar yeter sayısı vardır. Tersi bir durumu söyleyenler hayal görüyorlar” ifadelerini kullandı.

PARALEL YAPI MHP ‘Yİ ELE GEÇİRMEK İSTİYOR

Paralel yapının MHP’yi ele geçirmek istediğini vurgulayan Ünlü,”Paralel yapı tarafından MHP’yi ele geçirmek için yapılanlara ve Aydın Ünlü’ye yapılanlara bakın durumu anlarsınız. Çoğu insan MHP’nin üyesi dahi olamayacaktır. Aydın Ünlü’ye boşuna saldırmıyorlar. Uzun yıllar MHP’cilik oynayanlar artık oyun oynayamayacaklar. Artık MHP’nin sandığını bekleyen samimi insanlarla MHP yoluna devam edecektir. MHP ile ilgili kararı taban verecek. MHP’nin yarın ki yol haritasını bu insanlar çizecek” şeklinde konuştu. n Diren ÇELİK

03 Eki 2016 - 17:08 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.