Üzülmez, ‘BERABERLİĞİMİZE VESİLE OLMASINI DİLİYORUM’

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez mevlit Kandili nedeniyle mesaj yayımladı.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, mevlit Kandili nedeniyle yayımladığı mesajda şu görüşlmere yer verdi:

‘BERABERLİĞİMİZE VESİLE OLMASINI DİLİYORUM’

Sevgili Peygamberimiz (s.a.v.) 571 yılında Rebiulevvel’in on ikinci gecesi, sabaha karşı dünyaya gelmiştir. Peygamber Efendimizin hayatı, her Müslüman için örnek alınması gereken ibretlik derslerle doludur. O’nun uygulamalarını baş tacı edenlerin, aile yuvası daha sıcak, kazancı daha bereketli, akrabalık ve komşu bağları daha sağlamdır.O, insanların en hayırlısı idi, herkesin güvendiği Muhammed-ülEmîn’di; Allah’ın insanlar arasından seçtiği doğruluk timsaliydi; güzel ahlakıyla, engin hoşgörüsüyle, adaletiyle, merhametiyle, mütevazılığıyla bütün insanlığa kucak açan örnek bir şahsiyetti. O’nun yaşayışı, O’nun hadis-i şerifleri, O’nun sünneti sayesinde insanlığın önünde aydınlık bir devir başlamıştır.Bu vesileyle, bütün İslam âleminin ve KartepeliHemşehrileriminMevlid Kandilini tebrik ediyor, Yüce Mevladan bu mübarek, anlamlı gecenin tıpkı Peygamber Efendimizin dünyaya ilk gelişi gibi hayırlar getirmesini; geleceğimizi aydınlatmasını, birliğimize, beraberliğimize vesile olmasını diliyorum."

10 Ara 2016 - 15:59 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.