Üzülmez, diş hekimlerini ziyaret etti

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Diş Hekimliği Günü münasebetiyle Nuh Çimento Sanayi Vakfı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni ziyaret etti.

İHA / 1996 yılından bu yana her yıl 22 Kasım günü “Diş Hekimliği Günü”, 22 Kasım’ı içine alan hafta ise “Ağız Diş Sağlığı Haftası” olarak kutlanması münasebetiyle Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, beraberinde AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Mustafa Kocaman ile birlikte Nuh Çimento Sanayi Vakfı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni ziyaret ettiler. Ziyarette merkezde yapılan çalışmalar hakkında yeni atanan Başhekimi Dt.Kerem M. Özkahraman tarafından bilgi verildi.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Pansuman yani lokal çözümler değil uzun vadeli yatırımların yapılması önemlidir. Kartepemizde hastane olayını da çözersek, yokluğunu hissettiren hiçbir şey kalmamış olacaktır. Fizibilite çalışmasında birlikte hareket etmek gerekiyor. Kartepe’nin nüfusu hızla artmaktadır. Turizm ve ticaretten dolayı yaşanan hızlı gelişim göstermektedir. İlçemize en az 100-150 yataklı hastane gerekmektedir. Acil hizmetin verilmesi çok önemlidir. Yer konusunda bir sıkıntı yoktur” dedi.

Nuh Çimento Sanayi Vakfı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Özkahraman ise yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Mesleğimizin ve meslektaşlarımızın gününün hatırlanması ve iyi dilekler için başkanımıza teşekkür ederim. Kartepe halkımıza en iyi koşullarda, kaliteli hizmet verebilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Değerli başkanımızın destekleri de bizler için çok önemli. Kartepe önemli ve büyük sağlık yatırımları ile sağlık turizmi noktasında çok hızlı gelişmeye açık bir bölge. Önümüzde ki yılarda bununla ilgili önemli adımlar atılacağına ve Kartepe’nin sağlık üssü olabileceğine yürekten inanıyorum” açıklamasında bulundu.

Merkezde hep birlikte toplu fotoğraf çekimimin ardından günün anısına pasta kesildi.

24 Kas 2017 - 17:05 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.