WhatsApp'ın durum özelliği yenileniyor

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın durum özelliği yenileniyor

WhatsApp'ta kişinin ne durumda olduğunu gösteren “Müsait, Meşgul, Okulda, İşte, Pil bitmek üzere…” gibi ifadeler yer alıyordu. WhatsApp şimdi bu özelliğini yeniliyor. WhatsApp'a da artık Snapchat benzeri durum özelliği geliyor. Kullanıcılar artık durumlarını basit kelimelerle değil görüntülerle ifade edebilecek. Fotoğraf, video ve GIF'lerle paylaşılacak durumlar, 24 saat sonra otomatik olarak kaybolacak. Ayrıca bu durum paylaşımları da tıpkı mesajlaşmada olduğu gibi uçtan uca şifrelemeli olacak. WhatsApp'ın bunun dışında bir başka özelliğini daha kullanıcılarla buluşturmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz yılın sonlarında görüntülü görüşme özelliğini kullanıma sunan WhatsApp’ın gönderilen mesajı iptal etme özelliğini de uygulamaya getireceği söyleniyor. Bu özellik sayesinde kullanıcıların yanlış kişilere gönderdikleri mesajları iptal edebilecek. WhatsApp, yeni güncellemeyi bu hafta içerisinde kullanıma sunmuş olacak.

21 Şub 2017 - 10:16 - Teknoloji



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.