Yamak’tan TEOG isyanı

Kocaeli İmam Hatip Mezunları Derneği(KİHMED) Başkanı Sebahattin Yamak, TEOG sınavının kaldırılmasının ardından sosyal paylaşım hesabından değerlendirmelerde bulundu

Gülşah YÜCEL / TEOG sınavının kaldırılmasından sonra imam hatip ile ilgili yapılan yorumlara paylaşımında yanıt veren Yamak, “Babam Türkiye İran' a dönecek naraları ile yaşlandı, Ben Türkiye İran' a dönecek sloganları köşe yazıları ile büyüdüm, umarım çocuklarımız bu seviyesiz, içi boş, sadece kin, nefret ve bu toprakların değerlerine düşman, tecavüzcü, katil batının kiralık beyinlerinin en az olduğu bir ortam da büyümelerini Cenabı Allah nasip eder” dedi.

‘GÜZEL YURDUMUN MÜZMİN ZEKALILARINDAN İNCİLER’

KİHMED Başkanı Sebahattin Yamak, “Güzel yurdumun Müzmin Zekalılarından inciler. TEOG diye bir sistem getirilir, Onlar: Olmaz İmam Hatiplerin önünü açmak, her tarafı İmam Hatip yapmak için yapıyorlar, Türkiye İran' a dönecek. Sonra gün gelir TEOG kalkar, aynı zekalılar. Onlar: Olmaz İmam Hatiplerin önünü açmak, her tarafı İmam Hatip yapmak için yapıyorlar, Türkiye İran' a dönecek. Diye bağırıyorlar.. Babam Türkiye İran' a dönecek naraları ile yaşlandı, Ben Türkiye İran' a dönecek sloganları köşe yazıları ile büyüdüm, umarım çocuklarımız bu seviyesiz, içi boş, sadece kin, nefret ve bu toprakların değerlerine düşman, tecavüzcü, katil batının kiralık beyinlerinin en az olduğu bir ortam da büyümelerini Cenabı Allah nasip eder...” ifadelerini kullandı.

21 Eyl 2017 - 16:21 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.