Yaptıkları kaza kendilerini ele verdi

Çayırova’da, 5 kişinin yaralandığı kazaya karışan iki otomobilden birinde, bir miktar uyuşturucu ile tabanca ele geçirildi

Alınan bilgiye göre, ÇayırovaŞekerpınar Mahallesi Turgut Özal Caddesi'nde sürücülerinin kimlikleri henüz belirlenemeyen 34 LC 7941 ile 34 ZH 2886 plakalı otomobiller çarpıştı.Kazada, iki sürücü ile araçlarda bulunan üç kişi yaralandı.

UYUŞTURUCUVE TABANCA BULUNDU

Olay yerine Kocaeli ve İstanbul'daki ilgili birimlere bağlı itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.Yaralı 5 kişi, sağlık görevlileri tarafından çevredeki hastanelere kaldırıldı.İnceleme yapan polis ekipleri, otomobillerden birinde poşet içinde bir miktar uyuşturucu ile tabanca buldu.Kazada yaralanan kişilerin kimliklerinin belirlenmesi ve otomobilde uyuşturucu ile tabanca bulunmasıyla ilgili çalışma başlatıldı.

07 Mar 2017 - 12:44 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.