Yeni iPhone 6 görüntüleri ortaya çıktı

iPhone 6 görüntüleri gelmeye devam ediyor

Apple'ın iPhone 6 lansmanına sayılı günler kala Apple cephesinden yeni fotoğraflar gelmeye devam ediyor. iPhone 6 ile ilgili bilinen en önemli bilgi 2 farklı ekran boyutu ve arka kısmının metal yüzey olacağıdır. Apple ilk nesi iPhone'da da metal arka yüzey kullanmıştı. Fakat arka kısımda bulunan Wi-Fi anteni ve GSM anteninin metal harici bir yalıtkana ihtiyacı vardı.

Apple'da ilk nesil iPhone'da hatırlarsınız alt kısmı siyah renkli plastikten yaparak hem tasarımı güçlendirmiş hemde bu sorunun üstesinden gelmişti.

Apple'a yakın kanaklar iPhone 6'ın da alüminyum arka yüzeyilegeleceğini doğruluyorlar; fakat Apple ilk nesil iPhone tasarımından çok daha farklı bir tasarımı bizlere sunacak.

Ünlü tasarımcı Mark Pelin yeni iPhone 6'nın arka yüzeyindeki ince çizgilerin nasıl olacağını bizlerle paylaştı.

Bu tasarımın alüminyum yüzeyde mükemmel göründüğünün belirtmek durumundayız.

04 Tem 2014 - 10:23 - Teknoloji



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.