Yenikent’te güller açacak

Derince Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Yenikent Mahallesi’nde yer alan Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nı yaza hazırlıyor.

Çalışmaların sona ermesinin ardından çiçeklerin açmasıyla parkı gül kokusu saracak

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un yeşil alanların korunması ve iyileştirmesi talimatı doğrultusunda çalışmalarını yürüten Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Yenikent Mahallesi’nde yer alan Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nda bir dizi çalışma gerçekleştirdi. Mevsimsel park bakımı yapan ekipler ilk olarak ağaç budaması ve toprak havalandırması işlemi yaptı. Ardından park içerisinde ve çevresinde temizlik ve bakım çalışması gerçekleştiren ekipler, yaz ayları ile birlikte Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nın daha güzel ve kullanışlı olmasını sağladı.

05 Mar 2015 - 12:06 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.