Yılmaz’dan MHP ve BBP’ne ziyaret

AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri MHP ve BBP il kadın kollarını ziyaret etti

AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Milliyetçi Hareket Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Kantaroğlu ile Büyük Birlik Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Hilal Çevrim ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

İLK ZİYARET MHP’YE

AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri ilk ziyaretini Milliyetçi Hareket Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Kantaroğlu ve yönetim kurulu üyelerine yaptı. MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ilede bir araya gelen Yılmaz ve beraberindekiler ilimiz siyasi ve 8 Mart Dünya Kadınlar günü ile ilgili değerlendirmede bulundu.

BBP’NEDE GİTTİLER

AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra Büyük Birlik Partisi’ne giderek, İl Kadın Kolları Başkanı Hilal Çevrim ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldiler.

08 Mar 2018 - 15:05 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.